Autosi ammattilainen

Lue lisää › Ota yhteyttä ›

Kolmen kolarikorjaamon kivenkova tiimi palveluksessasi

Satakunnan Autopinta, Selivaara Group Oy ja Kolarikorjaus P. Gullans Oy ovat yhdistäneet voimansa.

Kolmesta korjaamosta saat kaikista samat laadukkaat palvelut kautta auton pellistä tuulilasiin ja sijaisautoihin.

Satakunnan Autopinta toimii Raumalla, Selivaara Group Oy Porissa ja P. Gullans Oy Kankaanpäässä. Varaa aika lähimpään korjaamoosi, niin sekä autosi että sinä saatte parhainta palvelua!

Porin toimipiste

Varaa aika ›

Kankaanpään toimipiste

Varaa aika ›

Rauman toimipiste

Varaa aika ›

Selivaara on nyt Satakunnan Autopinta!

Satakunnan Autopinta on osa vuonna 2000 perustettua Selivaara Group Oy:tä. Palvelemme 3 toimipisteessä: Porissa, Raumalla ja Kankaanpäässä.

Oli kyseessä sitten pieni naarmu tai suurempi kolarivaurio, me korjaamme auton kuin auton merkistä riippumatta vankalla ammattitaidolla. Kun tuot autosi meille kolarikorjaukseen, voit luottaa siihen, että lopputulos on viimeisen päälle laadukkaasti toteutettu.

Kolarin sattuessa ota yhteyttä meihin! Avustamme tarvittaessa vahinkoilmoituksen teossa tai teemme sen kanssasi korjaamollamme. Teemme myös vahinkotarkastuksen vakuutusyhtiötä varten. Jos autosi vaatii hinausta, voimme noutaa sen ja palauttaa, kun työ on valmis.

Olemme LähiTapiolan virallinen kumppanikorjaamo. Jos kaipaat lisätietoja, olethan yhteydessä!

Ota yhteyttä ›

Satakunnan Autopinta palvelee läpi prosessin

Olemme laatineet avuksesi ohjeet, miten toimia vahingon sattuessa. Sinun tarvitsee vain ottaa yhteyttä, niin neuvomme, miten edetä! Esimerkiksi kolariarvioinnin voi suorittaa kätevästi verkossa, jos et pääse käymään korjaamoillamme paikan päällä. Yhteydenottosi jälkeen voit luottaa siihen, että hoidamme koko prosessin sinulle mahdollisimman vaivattomasti.

Tiesitkö? Meiltä myös autonvuokraus ja sijaisautopalvelut käyttöösi.

Ota yhteyttä ›

Ensiluokkaista palvelua kaikille autoille

Ota yhteyttä ›

Soita